banner564

Kupada şampiyon Deniz Plaza

Güzelyurt Belediye Çarşısı’nda yapılan kupa final serisinde Deniz Plaza, yarı finalde Minareliköy’ü finalde ise Dikmen Gençlik Merkezi’ni yendi

 Kupada şampiyon Deniz Plaza
banner598
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Darts Federasyon Kupası tamamlandı. 
17 takımın katıldığı kupada şampiyonluğu Deniz Plaza kazandı. Dikmen Gençlik Merkezi  (DİGEM) kupada ikinci oldu. Kupada ödüller, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek ödül balosunda verilecek. 

İkinci kupa
Darts Süper Ligi’nde namağlup şampiyon olan Deniz Plaza, geçtiğimiz hafta sonu Güzelyurt Belediye Çarşısı’nda yapılan kupa final serisinde mutlu sona ulaştı. 
Yarı final ve final maçlarının aynı gün yapıldığı final serisi maçlarında Deniz Plaza, yarı finalde Minareliköy ile eşleşti. 
Rakibini mağlup eden Deniz Plaza finale kaldı. Bu sezon Darts Birinci Ligi’nde yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan Dikmen Gençlik Merkezi, yarı finalde eşleştiği Vadili Darts Derneği’ni yenerek finalde Deniz Plaza’nın rakibi oldu. İki takım arasında oynanan final maçını maçı Deniz Plaza kazandı ve sezonu lig şampiyonluğundan sonra kupa şampiyonluğu ile noktaladı.

DİGEM’in başarısı 
Darts Birinci Ligi’ni yenilgisiz şampiyon tamamlayan ve gelecek sezon süper ligde mücadele edecek olan DİGEM, kupada final oynadı. Güçlü rakiplerini yenen ve kupa finaline kadar yükselen DİGEM’in bu başarısı darts camiasından takdir topladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474