banner564

Küsbeci’den arkadaşlarına teşekkür

Birinci Lig’de gol kralı olan Hüseyin Küspeci arkadaşlarına teşekkür etti

Küsbeci’den arkadaşlarına teşekkür
banner598
K-Pet 1. Lig’de Gol Kralı, Gençlik Gücü’nün golcü futbolcusu Hüseyin Küsbeci oldu. Hüseyin Küsbeci, bu başarıyı elde etmesinde kendisine yardımcı olanlara teşekkür etmeyi unutmadı.
Takımının attığı 65 golden 29’una imza atan Küsbeci, kendine en büyük güç verenin Allah olduğunu söyledi. Bunun bilinci ile attığı her golden sonra Allah’a dua ettiğini vurguladı.
Takım halinde başarılı olduklarının altını çizen Gençlik Gücü’nün golcü futbolcusu Hüseyin Küsbeci, “Allah’ın verdiği güç yanında, bana top taşıyan arkadaşlarım başta İsmail Soydan olmak üzere Hakan Altın ve Hakan Eminoğlu’na teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
2013-2014 Futbol Sezonu’nda yine 1. Lig’de Gönyeli forması ile 31 gol atarak Gol Kralı olduğunu anımsatan Hüseyin Küsbeci, “Bu sezon Gol Kralı olmanın başlıca nedenleri, takım oyuncuları olarak saha içindeki uyum yanında saha dışındaki bir birimize karşı sevgi ve saygımız etken oldu” dedi.
2015-2016 Futbol Sezonu’nda en çok golü 26. haftada Lapta karşında 4 gol ile atan Hüseyin Küsbeci; 3. haftada Dumlupınar karşısında; 8. haftada Düzkaya karşısında; 22. haftada Girne Halk Evi karşısında üç gol birden atmayı başardı. 
 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473