banner564

Lampard Manchester City'ye mi?

Chelsea'nin efsane oyuncularından Frank Lampard'ın kiralık olarak Manchester City forması giyme ihtimali ortaya çıktı.

Lampard Manchester City'ye mi?
banner598
Chelsea kulüp tarihinin en golcü futbolcusu olan Frank Lampard, Londra ekibindeki kariyerini geçtiğimiz ay sonlandırmıştı.
13 yıllık hizmetlerinin ardından Chelsea'deki sözleşmesi uzatılmayan Lampard, Amerika Birleşik Devletleri'nde New York City formasıyla futbol hayatını sürdürecek.
Yeni kulübüyle iki yıllık sözleşme imzalayan 36 yaşındaki Lampard, New York City ile Mart 2015'e dek herhangi bir resmi maça çıkamayacak...
Zira kulüp, yeni sezonun başlangıç tarihi olan Mart ayında lige giriş yapabiliyor. Lampard'ın aradaki dönemde farklı bir takımda top koşturup, form tutma ihtimali de söz konusu.
New York City'nin, Manchester City kulübü tarafından yönetilmesi nedeniyle, Frank Lampard'ın kiralık olarak Manchester ekibinde forma giyme olasılığı artmış görünüyor. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Lampard, Ocak ayına dek Manchester City'nin başarısı için mücadele edecek. Transferin ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.
Lampard gibi daha önce New York City ile sözleşme imzalayan oyunculardan Davıd Villa, Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni sezon başlayana kadar Avustralya ekiplerinden Melbourne City forması giyecek.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473