banner564

Lapta umutlu

Lapta umutlu

Lapta umutlu
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin ilk haftasında kendi evinde Yenicami’ye farklı mağlup olan Lapta, bu maçı unutup gözünü deplasmanda oynayacağı Gençler Birliği karşılaşmasına çevirdi. Lapta Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf maç öncesi yaptığı değerlendirmede, genç kadroları ile önlerinde büyük hedeflerin olduğunu aktardı.

Puan almalıyız
Yenicami maçı sonrası demoralize olmuş oyuncu grubunun moral olarak hafta arası iyi noktaya geldiğini belirten Erdinç Akyulaf, uzun bir sürecin kendilerini beklediğini, bu nedenle Gençler Birliği deplasmanından puan yada puanlar almak zorunda olduklarını belirtti. 

Gün geçtikçe daha iyi olacağız
Yenilen kadro yapısıyla zor bir sürecin kendilerini beklediklerinin bilincinde olduklarını belirten Lapta Teknik Patronu Erdinç Akyulaf, gün geçtikçe daha iyi noktaya geleceklerini belirtti. Genç oyuncu grubunun yanına katılan yabancı oyuncuların üst düzey ve karakterli isimler olduğunu belirten Akyulaf, idmanlarda ki uyumun iyi olduğunu vurguladı. Bayram Dağgül haricinde eksik oyuncunun bulunmadığını da belirten Erdinç Akyulaf, Gençler Birliği maçına 5 idmanla hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473