banner564

Lefke mağdur oldu

Transferi yılan hikayesine dönen Çağrı Kıral ile ilgili teknik direktör Hakan Sermaye önemli açıklamalarda bulund

Lefke mağdur oldu
banner598
Lefke Teknik Direktörü Hakan Sermaye, Çağrı Kıral transferi ile ilgili olarak içini döktü. 
Küçük Kaymaklı’nın başarılı sağ kanat oyuncusu Çağrı Kıral ve kulübü ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ancak oyuncunun Merit Alsancak Yeşilova’nın kampında yer aldığını söyleyen Lefke Teknik Direktörü Hakan Sermaye, bu durumdan oldukça rahatsızlık duyduklarını ve mağdur olduklarını dile getirdi. 

“Çağrı ile 15 gün önce anlaştık” 
Çağrı Kıral ile 15 gün önce görüştüklerini ve Çağrı’nın kendilerine “Maddi konuda anlaşma sağlarsak gelirim” dediğini söyleyen Sermaye, daha sonra ise Küçük Kaymaklı ve Çağrı ile anlaştıklarını, ardından ise bonservisini aldıklarını belirtti. 

“Transfer politikamızı Çağrı’nın üzerine planladık” 
Konuşmasına devam eden Sermaye, “Çağrı ile anlaştıktan sonra transfer bedelini çıkarmak için genç oyuncumuz Zihni’yi Ozanköy’e kiraladık ancak Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel, anlaşma sağladığımız ve bonservisine sahip olduğumuz oyuncuyu kampına aldı. Bu açıklanamaz bir durumdur. Birisi bana çıkıp bu durumun nasıl sonuçlanacağını açıklasın” dedi. 

“Mağdur oluyoruz” 
Konuşmasının sonunda kendilerinin Merit Alsancak Yeşilova ile rakip olduklarını ve ikinci devrenin daha zor geçeceğini söyleyen Sermaye, “Çağrı’yı kadromuza kattığımız için Zihni’yi Ozanköy’e kiraladık ama ne yazık ki Çağrı’nın bonservisi elimizde olmasına ve oyuncu ile anlaşmamıza rağmen şu an Merit Alsancak Yeşilova engeline takılıyoruz. Bu durumda Lefke mağdur oluyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474