banner564

Lefkoşa 3.kez ralli ile birleşti

Geçtiğimiz gün Limasol’da yapılan törenle başlayan Kıbrıs Rallisi’nde 11 ekibimiz start aldı

Lefkoşa 3.kez ralli ile birleşti
banner598
Avrupa Ralli Şampiyonası’nın final ayağı olan Kıbrıs Rallisi kapsamında yapılan Lefkoşa Şehiriçi Özel Seyirci etabı ile Lefkoşa üçüncü kez ralli ile birleşti.
Geçtiğimiz gün Limasol’da yapılan törenle başlayan Kıbrıs Rallisi’nde 11 ekibimiz start aldı. Gece geçilen iki etabın ardından ilk günü tamamlayan ekipler dün Lefkoşa-Limasol arasında hazırlanan 7 etabı geçip, Lefkoşa Şehiriçi Özel Seyirci Etabı’nı geçmek üzere Lefkoşa’ya geldiler.
Gün boyu bir çok ekibimizin çeşitli sorunlarla karşılaştığı rallide Lefkoşa’ya 4 ekibimiz varabildi. Yoğun seyirci topluluğunun takip ettiği Lefkoşa Şehiriçi Özel Seyirci Etabı’nda Rauf Denktaş – Derviş Savarona ikilisi genel klasmanda en iyi dördüncü dereceyi elde ederken, sporcularımız arasında en iyi ikinci dereceyi Halil Mulla – Ahmet Buzlukcuoğlu ikilisi ve üçüncü dereceyi Hasan Uzun – Erim Barani ikilisi elde etti.
Rallide sorun yaşayan ekiplerimizden Ömer Yıldız – Mehmet Kasımoğlu, Yusuf Cambaz – Ahmet Behlül, Mehmet Yücel – Ogün Kişmir ve Sadık Bilgimer – Ömer Akbelen ekipleriyle birlikte 7 ekibimizin yarın koşulacak 4 etapta start alması bekleniyor. Rallinin son gününde ekipler önce Cuma gecesi geçilen etapları tekrar geçecekler. Ekipler ardından Larnaka deniz kenarında hazırlanan iki etabı geçecekler ve Limasol’da finiş görecekler.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2016, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474