banner564

Lefkoşa’da resital var

Haftaya lider giren Yenicami ile 2. sıradaki Mağusa Türk Gücü arasındaki süper maç merakla bekleniyor

Lefkoşa’da resital var
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-Pet Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezon heyecan kasırgası yaşatan iki takım Yenicami ve Mağusa Türk Gücü, Lefkoşa Atatürk Stadyum’unda bu akşam  kozlarını paylaşacak. 
Haftaya lider giren Yenicami ile 2. sıradaki Mağusa Türk Gücü arasındaki süper maç merakla bekleniyor. 
Her iki takımda 3 puan kazanıp, şampiyonluk yolunda rakibine avantaj sağlama peşinde.  Yenicami teknik sorumlusu Özgü Bayraktar ve Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, dev maç öncesi takımlarının durumunu ve maçı değerlendirdi.

Yenicami’de  2 eksik
Sıkça yaşanılan sakatlıklara ve dar kadroya rağmen Yenicami, 11. haftaya lider girmeyi başarırken, Özgü hoca takımın gösterdiği performanstan memnun. Dev maça  4 antreman ile hazırlanan ev sahibinde sakatlığı süren Hasan Celil Evren ve kırmızı kart cezalısı Hascan Kırmaz dışında eksik bulunmuyor. Haftalardır forma giyemeyen Tansel Ekingen’in bu maça yetiştirilmesine çalışılıyor. En azından 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

Hedef 3 puan
Haftaya lider girdiklerini ve liderliği devam ettirmenin ana hedef olduğunu belirten Özgü hoca, takım oyununu ön plana çıkararak, güzel futbol oynayarak bu önemli karşılaşmayı kazanmayı hedeflediklerini belirtti. 
Rakiplerinin gücünü bildiğini ve çok tehlikeli silahlara sahip olan bir takıma karşı mücadele edeceklerini vurgulayan Özgü Bayraktar, izleyicilerin güzel bir maç izleyeceğini ve taraftarlarına çok ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak sözlerine son verdi.

Mağusa Türk Gücü tam kadro
Son 5 karşılaşmasını kazanan ve bu maça üst düzey moralle hazırlanan Mağusa Türk Gücü’nde kritik mücadele öncesinde sakat veya cezalı bulunmuyor. 4 antreman ile Yenicami karşılaşmasına hazırlanan konuk ekipte, 4 sarı kart cezası da dolan Ünal, kadrodaki yerini alacak.

Kazanmaya geliyoruz
Son yıllarda aralarında büyük rekabet yaşadıklarını belirten Ali Oraloğlu, Yenicami-MTG karşılaşmalarının ülke futbolunun standardını arttırmak için büyük önem taşıdığını vurguladı. İyi bir seri yakaladıklarını ve takımın taşlarının yerli yerine oturduğunu söyleyen Ali hoca, kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını ve 3 puan alacaklarına inandığının altını çizdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473