banner564

“Ligde yarışın dışında kaldık”

Dokuz puanlık farkı kapatmanın zor olduğunu belirten Ali Başman, şampiyonluk sevincini kupada yaşamak istediklerini belirtti

“Ligde yarışın dışında kaldık”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin ilk devresini 28 puanla ikinci sırada tamamlayan Küçük Kaymaklı’da şampiyonluktan uzaklaşma sonrası gözler kupaya çevrilmişe benziyor. Gelinen noktada takımın performansını ve ligin gidişini Diyalog Spor servisine aktaran Ali Başman, şampiyonluğun olmazsa olmazları arasında bulundukları süre zarfında asla olmadığını belirtti.

Hedef odaklıyız
Kendisinin bulunduğu görev süresince istikrarlı bir çizgi yakaladıklarını aktaran Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman, her zaman hedef odaklı olduklarını belirtti. Sezon başı lige gençleştirme operasyonu yaparak başladıklarını aktaran Başman, bunların yanına ise nokta transfer yaparak sezona girdiklerini belirtti. Kendi çocuklarına yer vererek lige başlamanın önemine dikkat çeken Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Ali Başman, hedefsiz bir ligi hiçbir zaman istemediklerini, ancak yarışın dışında kaldıklarını çok iyi bildiklerini belirtti.

Kupaya odaklanacağız
Yenicami’nin istikrarlı ve önemli çıkışının lige yansıdığını belirten Başman, bu noktada Yenicami’ye hakkını vermenin doğru olduğunu belirtti. Yenicami’nin kendilerinden daha iyi noktada olduğunu belirten Başman, iki önemli kupadan bir olan Federasyon kupasına bu saatten sonra Kaymaklı olarak odaklanacaklarını vurguladı. Kupa ile birlikte ligi gidilecek noktaya kadara götüreceklerini hatırlatan Ali Başman, geçmiş dönemlerdeki tuhaf transfer politikasından ise son dönemde Kaymaklı olarak vazgeçtiklerini belirtti.

İstikrarlı takım yaratacağız
Alt yapıya verdikleri önemin meyvelerini her geçen yıl aldıklarını belirten Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman, şuan mevcut on birde yer alan oyuncuların birçoğunun kendi alt yapılarından çıkan isimler olduğunu belirtti. Son dönemlerde genç ve dinamik bir takım yarattıklarını hatırlatan Başman, şampiyonluğun kendilerine göre olmazsa olmazları arasında olmadığını, bu nedenle önemli olanın istikrar olduğunu belirtti. Bu saatten sonra dokuz puanlık farkı yakalamanın zor olduğunu belirten Başman, kupada final oynamak için yollarına devam edeceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473