banner564

Lige hazırız

Birinci Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü Gönyeli’yi konuk edecek olan Ozanköy, galibiyet hedefliyor

Lige hazırız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Süper ligde dört hafta geride kalırken, hafta sonu birinci lig beyaz grup karşılaşmalarına start veriliyor. Bu bağlamda Girne temsilcisi Ozanköy’de Gönyeli maçının hazırlıkları devam ederken, ligin ilk maçını kendi sahasında oynayacak olan Ozanköy’de hedef lige 3 puanla başlamak. Ozanköy antrenörü Seran Kaşif Pazar günü oynayacakları Gönyeli maçı öncesi yaptığı açıklamada ilk maçların her zaman için zor olduğunu, ancak kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.

Zor grupta, hata yapmamalıyız
İyi bir hazırlık sürecini geride bıraktıklarını aktaran Seran Kaşif, geldikleri noktayı görme adına ise lige Pazar günü oynayacakları karşılaşma ile start vereceklerini söyledi. Gerek yapılan transferler gerekse hazırlık sürecinde iyi işler yaptıklarına inandığını aktaran Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, derbi ağırlıklı mücadele gücü yüksek geçmeye aday beyaz grupta hata yapmak istemediklerine dikkat çekti.

Süper Lig’i istiyoruz
Yapılan nokta transferler sonrası sezon başı hedefi bir üst lig olarak belirlediklerine dikkat çeken Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, gerek alt yapı gerekse tesis olarak buna hazır olduklarını söyledi. Ligin sonuna kadar grubun zevkli ve heyecanlı geçeceğini aktaran Seran Kaşif, işin sonunda ise ipi göğüslemek istediklerine vurgu yaptı. Yapılan transferlerden karşılık alacaklarına olan inancını da belirten Kaşif, artık gözlerin Pazar günü çalacak olan ilk düdükte olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474