banner564

Lige renk vereceğiz

On takımlı birinci lig Doğu grubunda mücadele edecek olan Akova’da sezon öncesi hedef, iyi futbol

Lige renk vereceğiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon öncesi Diyalog spor servisine konuşan Akova Teknik Direktörü Ali Özçalışkan iyi kadro kurmakla birlikte tecrübeli oyuncu sayısının fazla oluşunun lig öncesi takım adına avantaj olduğunu söyledi. Yeni sezonda ilk üçü zorlamak istediklerini de aktaran Özçalışkan, tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Akova’nın iyi futbolu ile lige renk katacağını söyledi.

Kolları erken sıvadık
Akova Teknik Direktörü Ali Özçalışkan yaptığı değerlendirmede yeni sezon öncesi Akova camiası olarak kolların erken sıvandığını belirtti. Transfer sürecinde doğru hamleler yaparak takıma önemli isimlerin dahil edildiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı transfer sürecinin ise %90 tamamlandığına vurgu yaptı. Özellikle takımda ağabeylik konumunda olan oyuncu sayısının fazlalığına dikkat çeken Özçalışkan, gelen isimler ile birlikte mevcut kadronun iyi bir kaynaşma süreci geçireceğini vurguladı. İyi bir yönetim ve başkanın Akova adına olmasının önemini belirten Akova Teknik Direktörü Ali Özçalışkan herkesin üzerine düşen görevi ise fazlası ile yaptığına dikkat çekti.

Görneç üç şehitleri kullanacağız
Akova’ya ait Eray Vudalı sahasının tamamlanmadığını belirten Teknik Direktör Ali Özçalışkan, gerek hazırlık dönemi gerekse resmi karşılaşmalarını Görneç üç şehitler stadında oynayacaklarını söyledi. Görneç camiasına bu bağlamda teşekkür eden Ali Özçalışkan, en kısa sürede ise kendi tesislerine kavuşmak istediklerine dikkat çekti. Yeni sezon hazırlıklarına kısa süre önce başladıklarını hatırlatan Özçalışkan, katılımın tam olduğunu eksiksiz çalışmaların sürdüğünü belirtirken, oyuncu grubu ile iyi bir hazırlık dönemi planladıklarına değindi.  

Zor bir lig bizi bekliyor
A.Yeşilova, Dipkarpaz, Düzkaya, Göçmenköy, Hamitköy, Maraş, Mehmetçik, Türkmenköy ve Yeni Boğaziçi’nin yer alacağı Doğu grubunda mücadele edeceklerini belirten Akova Teknik Direktörü Ali Özçalışkan zor bir ligin geçiş yılında kendilerini beklediğini söyledi. 3 takımın küme düşecek olması yanında bir sonraki yıl yeni bir format altına girecek olan birinci lig nedeni ile takımların işlerini sıkı tutacağını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, herkesin işi sıkı tutması gerektiğini söyledi. Takımlar sezon öncesi kısa sürecek olan lig adına iyi kadro kurmakla birlikte sağlam takım oluşturma yoluna girdiğini de belirten Ali Özçalışkan, hata payının oldukça az olacağı bir ligin kendilerini beklediğini söyledi.

Hedefimiz bellidir
Sözlerini tamamlarken yeni sezona dair düşüncelerini de aktaran Akova Teknik Direktörü Ali Özçalışkan, ilk kez mücadele edecekleri birinci ligde doğru işler yapmak istediklerini söyledi. Sezon öncesi ana hedef olarak ilk üçü düşündüklerini de belirten Özçalışkan, bu doğrultuda sezon öncesi kadro oluşturduklarını ve bu düşünce ile lige giriş yapacaklarını söyledi. Ligin zorluk derecesini iyi bildiklerini hedefsiz takım olmadığının bilincinde olduklarını da söyleyen Özçalışkan, Akova’yı laik olduğu yere getirme adına elbirliği ile mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474