banner564

Annesi ‘gitme’ diye yalvardı

Uyuşturucudan 29 yaşında hayatını kaybeden Şükrü Rıza Atınç, feryatlar arasında toprağa verildi

Annesi ‘gitme’ diye yalvardı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Çayönü köyünde, içtiği uyuşturuculu sigara sonrası fenalaşan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 29 yaşında hayata veda eden Şükrü Riza Atınç, dün Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Camii’nde öğle namazının ardındna kılınan cenaze namazına müteakip Gazimağusa Belediye Kabristanlığında toprağa verildi.
Arkadaşlarının da katılımı ile gerçekleşen cenaze töreninde talihsiz gencin annesi Nurkan Atınç’ı sakinleştirmek mümkün olmadı. 
Cenaze töreni boyunca gözyaşı döken ve zaman zaman fenalaşan acılı anne, “Oğluma annen geldi deyin o kalkar” şeklinde feryat etti. 
Talihsiz gencin nineside cenaze töreni boyunca gözyaşı dökerek feryat etti. Şükrü Rıza 
Atınç’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda dualar ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay nasıl olmuştu?
Hatırlanacağı gibi, önceki gece 01.00 sıralarında fenalaşarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şükrü Rıza Atınç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.
Narkotik Şube evee yaptığı arama sonucu uyuşturucu kalıntısı içeren sigara izmariti ile 100 miligram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulmuş ve Atınç’ın nişanlısı Ünlen Açıkyıldız ile Hüseyin Atatüre’yi tutuklamıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474