banner564

Listede 4 isim var

Beşiktaş kadrosunu güçlendirmek üzere transfere yöneldi

Listede 4 isim var
banner598
İlk yarıyı lider bitirmenin mutluluğunu yaşayan Beşiktaş'ta, gözler ara transfere çevrildi. Beşiktaş yönetimi, kaleci ve stoper adaylarını dörde indirdi.
Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile zirvede tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına hız verildi. Sezonun ikinci yarısı öncesi kadrosuna bir kaleci, bir de stoper katmayı planlayan yönetim, belirlediği isimleri için temaslarını sürdürüyor.
Son olarak Hamburg forması giyen Rene Adler'i listesine alan siyah-beyazlıların alman ekibi ile yaptığı görüşme olumsuz sonuçlandı. Adler, Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakmasına rağmen, Hamburg oyuncusunu bırakmaya yanaşmıyor. Bu durum sonrası listedeki Denys Boyko ve Steve Mandanda isimleri öne çıkmaya başladı. Her iki file bekçisi için de temaslar
devam ediyor. Oyuncuların kulüpleri ile sağlanacak anlaşma, transferde sonucu belirleyecek faktör olacak.
Yönetim, defans oyuncusu konusunda da arayışları sürdürüyor. Stoper için ilk aday Douglas Silva. Boyko gibi Dnipro forması giyen Douglas için Ukrayna ekibi ile bonservis pazarlığı sürüyor. Dnipro ile anlaşma sağlanamaması halinde, rota İtalya'ya çevrilecek. Beşiktaş'ın listesindeki diğer aday Milan forması giyen Cristian Zapata. 29 yaşındaki Kolombiyalı defans
oyuncusunun Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Siyah-beyazlılar Douglas transferinde sonuca ulaşamazsa Zapata için temasları yoğunlaştıracak.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474