banner564

İskele geçilmez olacak

Ligin ilk devresini 24 puanla liderin beş puan gerisinde tamamlayan, Gençler Birliği’nde hedef zor deplasman olmak

İskele geçilmez olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan ligin ilk devresini Diyalog Spor Servisi’ne değerlendirirken, İskele deplasmanının, Doğu’nun en zor deplasmanı olacağına dikkat çekti. 
Kupanın ikinci turunda, GAÜ –Çetinkaya ile eşleşmenin çok önemli olmadığına değinen Gülcan, Gençler Birliği olarak her takıma aynı ciddiyetle baktıklarını belirtti.

Ayağa kalkabilmek önemliydi
Lig’in beşinci haftasında 2 puanla ligin dibinde bulunduklarını, -6 averajla yine kötü bir görüntüde olduklarını aktaran Gençler Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, ilk devrenin sonunda oluşan tablonun son derece mutluluk verici olduğunu vurguladı. Gençler Birliği camiası olarak Ahmet Ogan’a her zaman teşekkür ettiklerini belirten Gülcan, beşinci hafta itibariyle oyuncu grubunun üzerinden kaybolan inanç ve özgüvenin ise Hasan Topaloğlu’nun gelişi sonrası yeniden kazanıldığına vurgu yaptı. Özgüven ve inancı aşılama yönünde Hasan Topaloğlu’nun önemli emek harcadığını belirten Mustafa Gülcan, bunun sonucunda ise önemli adımlar attıklarının altını çizdi.

Kadroyu bozmayacağız
Mevcut kadro ile geldikleri noktanın önemine değinen Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, bu kadroyu ikinci devre bozmayacaklarını aktardı. Yerli transfer konusunda takıma takviyenin yapılmayacağına değinen Gülcan, yabancı transfer konusunda ise takıma takviyenin olacağını aktardı. Takımın ahengini bozmanın anlamsız olacağına dikkat çeken Mustafa Gülcan, ligin ikinci devresinde kaldıkları yerden devam etmek istediklerine dikkat çekti.

Rahat bir deplasman olmayacağız
Lefke deplasmanının zorluğunu örnek gösteren Mustafa Gülcan, İskele deplasmanın da her takıma zor olacak bir konumda olacağına dikkat çekti. Lige renk katan ve keyif veren takım olma yanında zorluğu ile de konuşulmak istediklerini aktaran Gençler Birliği kulüp Başkanı Gülcan, bölgenin şuanda alınan sonuçlar ve oluşan tablo sonrası oldukça keyifli durumda olduklarını söyledi. 

Her takıma aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz
Kupada ikinci turda eşleştikleri GAÜ – Çetinkaya maçı ile ilgili olarak, çok önemli olmadığını sebebinin ise her takıma aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirten Mustafa Gülcan, gidebildikleri en iyi noktaya kadar kupada mücadele etmek istediklerine değindi. Başarıyı sadece kendisinin istemesinin yeterli olmadığına dikkat çeken Gülcan, çarkın birlikte harekete etmesi gerektiğini bu nedenle herkesin bu güzel yolda yardım etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474