banner564

Salon krizi

Basketbol Federasyonu ile Voleybol Federasyonu’nun yayınladığı fikstür çakışınca gün boyu sorunun çözümü için uğraş verildi

 Salon krizi
banner598
Basketbol Federasyonu’nun değiştirdiği fikstür Voleybol Federasyonu ile arasında kriz oluşturdu.
Voleybol Federasyonu’nun sezon başında bu akşam oynanacak maçlar için Mağusa Arena’ya koyduğu Çamlık DAÜ Büyük Bayanlar Karşılaşması Basketbol Federasyonu’nun Cumartesi günü yayınladığı ancak önceki akşam değiştirdiği ve dün itibarıyla yeniden değiştirdiği fikstür ile çakıştı. 

Basketbol ve voleybol maçları çakıştı
Bu akşam Mağusa Arena’da oynanacağı açıklanan Çamlık DAÜ Büyük Bayanlar voleybol karşılaşması ile Mağusa Gelişim Akademisi Akdeniz Spor Birliği genç erkekler basketbol karşılaşması dün Basketbol ve voleybol federasyonlarını oldukça gerdi.

Krizi Voleybol Federasyonu çözdü
Akşam geç saatlere kadar süren görüşmeler sonunda Voleybol Federasyonu bu akşam oynanması gereken Büyük erkekler ligindeki Çamlıkspor Yenierenköy Belediyesi karşılaşmasını yarın geceye alarak krizi çözdü.
 Voleybol Büyük bayanlan maçı ise saat 20.00’de başlayacak.

Kaya Krizi biz yaratmadık
Voleybol Federasyonu başkanı Enver Kaya kendilerinin fikstürü üç ay önce sezon başında açıkladıklarını ve nisana kadar hangi maçın hangi salonda ne saat oynanacağının belli olduğunu belirterek “Basketbol Federasyonu Cumartesi yayınladığı fikstürü önceki gün değişerek sıkıntıyı ortadan kaldırmıştı ancak dün yeni fikstür yayınlayarak yeniden sorun ortaya çıktı. Bizde bu sonunun daha da büyümememesi için kulüplerimizle görüşerek erkekler maçını yarına aldık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473