banner564

Madalyalar verildi

”Geleneksel Türk Okçuluğu” kurslarının Lefkoşa ayağı tamamlandı

Madalyalar verildi
banner598

 Okçular Vakfı ve Yunus Emre Enstitüsü tarafından “Kemankeş Projesi” kapsamında, aralarında KKTC’nin de bulunduğu 16 ülkede düzenlenen,”Geleneksel Türk Okçuluğu” kurslarının Lefkoşa ayağı tamamlandı.

 “Geleneksel Türk Okçuluğu”nu sevdirmek, gelenekleri yeni nesillere aktarmak amacıyla, KKTC Okçuluk Federasyonu ve Yakın Doğu Üniversitesi ile işbirliği yaparak 10 Şubat 2018- 10 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiği “Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu” kapanış programı sertifika töreni 31 Temmuz Salı akşamı saat 20.30’da Yunus Emre Enstitüsü’nde gerçekleştirildi. Enstitü Müdürü Hüseyin Şahin sertifika töreninin açılış konuşmasını yaparak Türk Okçuluğu kursunda vermiş oldukları destekten ötürü KKTC Okçuluk Federasyonu’na ve Yakın Doğu Üniversitesi’ne teşekkür etti. 
KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi de Yunus Emre Enstitüsü’ne teşekkür ederek başladığı konuşmasında, yapılan işbirliğinin önemine değindi ve bu işbirliğinin sürmesi temennisinde bulundu. Kurslara katılım gösteren kursiyerlere sertifika takdiminin ardından,  yapılan yarışmalarda başarılı olanlara madalyaları Hüseyin Şahin tarafından takdim edilerek tören tamamlandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473