banner564

Mapfree’de Alagöz dönemi

Mapfree’de basketbolun deneyimli isimlerinden Kadri Alagöz takımın başına getirildi

Mapfree’de Alagöz dönemi
banner598
Şampiyon Mapfree’de koç krizi aşıldı ve takımın başına tam yetki ile bu sezon basketbolu bırakan Kadri Alagöz getirildi. 
Ülkenin yetiştirdiği en önemli basketbolculardan olan Kadri Alagöz, basketbolu bırakma kararından sonra Mapfree’den gelen bu teklifi geri çevirmedi ve takımın başına tam yetki ile geçerken resmi sözleşmenin ise yarın imzalanacağı öğrenildi. 
Koç Ahmet Gürelalp’ın takımdan ayrılmasından sonra antrenör arayışlarına giren Mapfree, önce Cafer Muhtaroğlu ile ardından ise Ayten Zabit ile anlaşma yolları aramış fakat netice alamamıştı. Sporcu sorumlusu Sanlı Çoban’ın girişimleri ile Kadri Alagöz ile görüşen Mapfree yöneticileri Alagöz ile her konuda antlaşma sağlayarak takımın başına getirdiklerini açıkladılar. 
Görüşlerini aldığımız Mapfree sporcu sorumlusu Sanlı Çoban, Kadri gibi basketbolun önemli isimlerinden birini takımın başına getirdikleri için çok mutlu olduklarını ve Kadri Alagöz’ün başarılı oyunculuk kariyerinden sonra antrenörlükte de başarılı olacağına inandıklarını ifade etti. Resmi imzaların ise yarın Mapfree binasında atılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473