banner564

Masterler İskele’de karşılaşacak

İskele Belediyesi sosyal amaçlı projeler dâhilinde bu yıl ilk kez Mağusa Spor Derneği’nin organizasyonuyla masterler futbol turnuvası düzenliyor.

Masterler İskele’de karşılaşacak
banner598
Her yaşta insanın spor yapması ve sporun dostluk ve insanlar arasında iletişim kurmanın ve bu ilişkileri pekiştirmenin amaç olması ilkesinden hareketle, bu yıl dört takımın katılacağı masterler futbol turnuvası yapılıyor.  Turnuvaya yurt içinden Mağusa Spor Derneği, Yenicami Ağdelen Spor Kulübü, Mağusa Futbol Masterleri ve yurt dışından da Rize Fındıklı Belediyesi master takımları katılıyor. 
28-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan masterler futbol turnuvası maçları İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak. İlk gün takımlar arasında eleme maçları, ikinci gün ise üçüncülük ve final maçı oynanacak. İskele Belediyesi tarafından düzenlenen Mağusa Spor Derneği’nin organize ettiği masterler futbol turnuvasında çekilen kura ile eşleşmeler belli oldu. Eşleşmeye göre Mağusa Futbol masterleri ile Yenicami masterleri, Mağusa Spor Derneği ile Rize Fındıklı Belediyesi masterleri karşı karşıya geleceği maçlar saat 16.15 de başlayacak. Turnuvanın uluslararası ve geleneksel olarak her yıl yapılması planlanıyor.

Bugün 
Saat 16.15 İlk günün mağlupları üçüncülük
Saat 17.30 İlk günün galipleri final

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474