banner564

Mesarya derbisi

Bu hafta karşılaşacak Değirmenlik ve Görneç takımlarında hedef 3 puan

Mesarya derbisi
banner598
Hamit SAKALLI
K-PET 1.Lig’teki iki Mesarya takımı Değirmenlik ile Görneç yarın Değirmenlik Stadında karşı karşıya gelecekler. Zorlu geçmesi beklenen maçta tarafların hedefi galibiyet olacak. Değirmenlik Stadında oynanacak olan maç öncesinde, Görneç asbaşkanı Altay İnce ve Değirmenlik teknik direktörü Ahmet Zaifoğlu şu açıklamaları yaptılar:

Altay İnce : “ Puan almak istiyoruz”
Geçtiğimiz hafta Binatlı karşısında sistem değişikliği yapan ve iyi oynayarak  maçtan 3 puanla ayrılan Görneç’te hesaplar yine galibiyete odaklandı. Değirmenlik maçıyla ilgili olarak Diyalog Gazetesine konuşan asbaşkan Altay İnce  “Binatlı karşısında maçı farklı da kazanabilirdik. Ancak gol yollarında başarılı olamadık. Binatlı galibiyeti takımın özgüvenini yerine getirdi. Yeni sistemimiz de futbolcu yapımıza uydu. Zorlu Değirmenlik deplasmanında da aynı şekilde oynayıp puan almak istiyoruz” dedi.

Ahmet Zaifoğlu: “ Kayıpsız geçmeliyiz”
İlk  3 haftayı kayıpsız geçen ve rum futbolcularla kadrosunu güçlendiren Değirmenlik teknik direktörü Ahmet Zaifoğlu ise “ Kendi evimizde oynayacağımız Görneç karşılaşmasını da kayıpsız geçip  ilerleyen haftalar için avantaj sağlamak istiyoruz. Kıbrıslı Rum futbolcularımız Dimitri ve Avgyri ise Değirmenlik’te olmaktan çok mutludurlar. Burada hiç yabancılık çekmiyorlar. Antrenmanlara da sıkıntısız bir şekilde katılıyorlar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474