banner564

Michalis ve Yankı ödüllerini aldı

Kolan British Hospital ile Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği işbirliği içerisinde her ay gerçekleştirilen K-Pet Birinci Lig ve K-Pet İkinci Lig ayın futbolcuları ödül töreni gerçekleştirildi.

Michalis ve Yankı ödüllerini aldı
banner598
Spor yazarları Soydan Sakallı, Ahmet Özyaşar ve Kıbrıs Türk Futbolcular Derneği Başkanı Salih Işık’tan oluşan seçici komite, K-Pet Birinci Lig’de ayın futbolcusu olarak Süper Lig’in yeni ekibi Değirmenlik’in Kıbrıslı Rum futbolcusu Michalis Michail’i, K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu olarak ise K-Pet Birinci Lig’in yeni ekibi Girne Halk Evi’nin genç yıldızı Yankı Aktül’ü belirlemişti.
Kolan British Hospital’de düzenlenen ödül törenine Kolan British Hospital Başhekimi Dr. Harun Gülmez, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz da katıldı. 
Ödül töreninde başarılı futbolculara ödülleri geceye katılan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz tarafından verildi. Michalis Michail’e ödülünü Hasan Sertoğlu, Yankı Aktül’e ise Ogün Genç Kaçmaz verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473