banner564

Milliler top başı yaptı

CONIFA Dünya Kupası’nda Romania People ve Raetia ile C grubunda yer alan milli takımımız ilk antrenmanını dün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi

Milliler top başı yaptı
banner598
Abhazya’nın başkenti Sukhum’da 28 Mayıs 2016 - 8 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CONIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Milli Takımı, turnuva öncesi ilk hazırlık antrenmanını dün gerçekleştirdi. CONIFA Dünya Kupası’nda Romania People ve Raetia ile C Grubu’nda yer alan milli takımımızın turnuva öncesi Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapılan ilk antrenmana izinli olan Serhan dışında tüm futbolcular katıldı.  

Altay: Hedefi Kupa olarak belirledik
A Milli Takım Teknik Direktörü Turan Altay ilk antrenmanda hafif bir çalışma gerçekleştirdiklerini, sonraki antrenmanlarda ise temponun giderek artıracağını belirtti. 9 Mayıs-13 Mayıs tarihleri arasında Lefkoşa’da bir otelde kampa gireceklerini söyleyen Atay sözlerine şöyle devam etti: “CONIFA Dünya Kupası’na kadar takım olarak birlik ve beraberliği en iyi şekilde sağlamak için antrenmanlarımıza hız vereceğiz. Takım olarak uyumu kurmak önemlidir. Bu yolda çalışmalarımıza odaklanacağız”
Mevkilerinin en iyisi olan milli takım futbolcularına güvendiğini söyleyen Turan Altay, hedef olarak CONIFA Dünya Kupası’nı ülkemize getirmek olduğunu açıkladı.

Tempo Kıbrıs Kupası sonrası artacak
İdari menajer Mehmet Avcı’nın da yer aldığı ilk antrenmanda, futbolculara kısa bir konuşma yapan Turan Altay, Kupa maçlarının sentetik sahalarda oynanacak olmasından dolayı ülkemizdeki sentetik sahalarda da antrenman yapacaklarını belirtti. 
Cumartesi günü oynanacak olan Kıbrıs Kupası Finali’ne dikkat çeken Turan Altay bu nedenle kupa maçına kadar milli takımda yer alan Yenicami ve K. Kaymaklı futbolcularına biraz daha toleranslı davranacaklarını belirtti. Altay, Kupa maçı sonrasında temponun daha da artacağını açıkladı. 
A Milli takımımız bugün 17:30’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yarın ise 17:00’de Gönyeli Stadı’nda antrenmanlarını sürdürecek. Milliler, Cumartesi günü Kıbrıs kupası final karşılaşmasını izleyecek.

Mustafa Yaşınses de antrenmana katıldı
Futbol hayatına Türkiye’de Yeni Amasyaspor’da devem eden Mustafa Yaşınses, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) maçların bitmesi sonrasında kulübü Yeni Amasyaspor ile vedalaşarak KKTC’ye döndü. Milli takımın yurt dışında futbol hayatını sürdüren tek temsilcisi olan Yaşınses, milli takımın ilk antrenmanında arkadaşları ile hasret gidererek çalışmalara katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473