banner564

Minik Kartallar şampiyon

Yenicami’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Minikler Futbol Turnuvası’nda finalde Dumlupınar’ı 3-1 mağlup eden Yenicami şampiyon oldu

Minik Kartallar şampiyon
banner598

 Yenicami Spor Kulübü tarafından organize edilen ve 8 takımın katılımıyla gerçekleşen Minikler Futbol Turnuvası dün yapıldı. Yusuf Kaptan Sahası’nda yapılan turnuvada Yenicami, Türk Ocağı, Düzkaya, Değirmenlik, Gönyeli, Dumlupınar, Gönyeli ve Maraş minik takımları mücadele ettiler.

Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuvada finalde Dumlupınar’ı 3-1 mağlup eden Yenicami şampiyon oldu. İkinciliği Dumlupınar’ın elde ettiği turnuvada üçüncülük Maraş’ın oldu.
4’er takımlı iki grup halinde oynanan maçlar sonunda A Grubu’nu lider tamamlayan Yenicami ile B Grubu ikincisi Gönyeli ile yarı finalde karşılaştı. B Grubu lideri Dumlupınar ise yarı finalde Maraş ile karşılaştı. Rakiplerini yenen Yenicami ile Dumlupınar finale yükselirken, Maraş ve Gönyeli üçüncülük mücadelesine çıktılar. Üçüncülük maçını Maraş 1-0 final maçını da Yenicami 3-1 kazandı.
Turnuvaya katılım gösteren bütün oyunculara birer sertifika verildi.
Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde turnuvada en değerli oyuncu Yenicami’den Erk seçilirken ödülünü spor yazarı Cemil Garip’in elinden aldı. Turnuvanın en centilmen takımı olan Düzkaya’ya ise ödülünü spor yazarı Ferah Barışsev takdim etti.
Turnuvada üçüncü olan Maraş takımına kupasını Yenicami altyapı hocalarından Hasan Özkan, ikinci olan Dumlupınar’a kupasını Yenicami yönetim kurulu üyesi Ali Vehid ve şampiyon Yenicami’ye kupasını Yenicami Kulüp Başkanı Hüseyin Metinser takdim ettiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474