banner564

Misanovic YDÜ’de

Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Erkek Takımı kadrosunu Kızıl Yıldız dahil önemli takımlarda görev yapmış pivot ile güçlendirdi

Misanovic YDÜ’de
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı 2.17’lik  tecrübeli pivot ile sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı. Kızıl Yıldız dahil önemli takımlarda görev yapmış oyuncu hareketli savunması ve hücümuyla dikkat çekiyor.  Misanovic 7 Ağustos  Pazartesi  günü KKTC’ye gelecek. 

Kıryağdı: Modern basketbolu iyi bilen bir oyuncu
Misanoviç’in transferi ile ilgili YDÜ Antrenörü Halit Kıryağdı kadrolarına modern basketbolu çok iyi uygulayabilen bir oyuncu kattıklarını belirterek “Nenad hücümda hareketli ve pick and roll’u iyi oynuyor. Savunmada ise hareketli olmasına ragmen her zaman kontrollü. Uyum sorunu yaşamayacagımıza eminim. Bu seviyedeki oyuncularla çalışmak güzel olacak” dedi.
Nenad Misanovic: YDÜ’ye geleceğim için heyecanlıyım
Yakın Doğu Üniversitesi’ne transfer olan Misanoviç ise YDÜ’ye geleceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek “Her zaman şampiyonluk için mücadele eden şampiyon bir takıma geldigimi biliyorum ve bu beni daha çok motive ediyor. KKTC’ye ilk kez geleceğim ama birçok arkadaşım daha önce Kuzey Kıbrıs’ta bulundu. Sıcakkanlı insanların olduğu güzel bir ülkeye geliyorum. Tamamen yeni bir tecrübe olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473