banner564

Şerifoğlu: Ne istediğimizi biliyoruz

20 Haziran'da salon çalışmaları ile yeni sezona start veren Yeni Boğaziçi aralıksız çalışıyor

Şerifoğlu: Ne istediğimizi biliyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Çok büyük olmasa da bir takım sıkıntılar çektiklerini aktaran Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, yavaş yavaş toparlanıp keyifli bir çalışma ortamı içerisinde olduklarını söyledi.

İki haftadır sahadayız
Sezon öncesi hazırlık çalışmalarına 20 Haziran tarihinde salonda start verdiklerini belirten Eralp Şerifoğlu, salon çalışmalarının büyük bölümünün geride kaldığını, saha çalışmalarına ise iki haftadır devam ettiklerini söyledi. Geçen yılki kadroyu korumanın sezon öncesi önemine dikkat çeken Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, yabancılarında aralarına gelmesi ile birlikte daha farklı bir hava yakaladıklarını ifade etti. 

Çalışmak için saha sıkıntısı yaşıyoruz
Bölge sahalarının bakımda olması nedeniyle, saha çalışmalarında bir takım sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Şerifoğlu, Çanakkale ve Maraş kulüplerinin ise bu sıkıntılı dönemde kendilerine yardımcı olduklarını belirtti. Bunlarla birlikte kros çalışmalarına da belli dönemlerde yer verdiklerini ifade eden Eralp Şerifoğlu, aybaşından itibarense hazırlık maçlarına başlayacaklarını açıkladı.

Transfer süreci uzadı
Takıma şu an itibariyle Yenicami den Mustafa İnan'çı dahil ettiklerini aktaran Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, Değirmenlik takımından ise Burçin ve Haşimi kadroya dahil etmek için girişimlerin sürdüğünü söyledi. Şu an için yabancı oyuncular Uche ve Samuel'in kendileri ile çalıştığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı stoper mevkisinde oynayacak Azerbaycanlı bir oyuncunun önümüzdeki hafta aralarında olacağını ifade etti. 

Transfer tamamlanınca çalışmalara hız vereceğiz
Transfer sürecinin tamamlanması ile birlikte takım olmak için çalışmalara hız vereceklerini söyleyen Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu özellikle genç oyuncuların performansından memnuniyetini dile getirdi. Geçen yılın çıkışta isimleri İsmail Tırlık, Ramadan Ağdaç, Ahmet Yalçın ve Zübeyir'in çok iyi çalıştıklarını aktaran tecrübeli çalıştırıcı bu isimlerin yeni sezonda daha fazla sorumluluk alacaklarını vurguladı.

Ligi iyi götürmeliyiz
Ligin başlaması adına önlerinde zaman bulunduğunu belirten Eralp Şerifoğlu, Yeni Boğaziçi olarak yeni sezon öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi. Fazlasını istemenin gerçekçi olmayacağını ifade eden Eralp Şerifoğlu, ligi akıllı oynayıp iyi götürmek zorunda olduklarını ifade etti. 

Rakiplerden daha fazla mücadele etmek zorundayız
Başlayacak olan yeni sezonda rakiplerinden daha fazla koşup daha fazla mücadele etmek zorunda olduklarını da aktaran Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, kendileri adına zor geçecek olan ligde doğru maçlar kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Geriye dönüp bakıldığında Yeni Boğaziçi takımının hem maddi hem de manevi olarak zor süreçten geçtiğini belirten Şerifoğlu, takımı ligde tutmanın ana hedef olacağı anlayış kurgusu içinde yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2017, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474