banner564

Moraller yerinde

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Cihangir’de hedef ilerleyen yıllarda zirveyi zorlayacak kadroyu oluşturmak olarak belirlendi

Moraller yerinde
banner598
Diyalog Spor Servisi
Yeni sezon çalışmalarına haftada 6 gün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlanan Cihangir’de moraller yerinde. Cihangir teknik direktörü Hasan Burgaç takımda arkadaşlık ve takım ruhunun herkesi memnun ettiğini kaydetti.
Haftada 6 antrenmanla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Hasan Burgaç hazırlık maçlarına ise 20 Ağustos tarihinde Ortaköy ile yapacakları maçla başlayacaklarını söyledi. Burgaç hazırlık maçlarının 23, 25, 27 ve 30 Ağustos tarihlerinde de çeşitli takımlarla yapılacağını ve eksiklikleri göreceklerini vurguladı.

Şimdilik transfer düşünmüyoruz
Transfer çalışmaları konusunda  şimdilik bir çalışmalarının olmadığını söyleyen Burgaç “hazırlık maçlarından sonra eksik gördüğümüz yerlere transfer edebileceğimiz futbolcuları değerlendireceğiz. Eksiklik varsa takviye yapacağız. Ancak şu an için öyle bir çalışmamız yok” dedi. 

Eylül başı yurt dışı kampı
Kamp çalışmaları konusunda da hazırlıkların devam ettiğini belirten Hasan Burgaç Eylül başında yurt dışında kamp çalışması yapmak için görüşmelerin devam ettiğini ancak yerin ve tarihin henüz kesinleşmediğini belirtti. 

Hedef ilerleyen yıllarda zirveyi zorlamak
Hasan Burgaç genç bir takımları olduğunu belirterek hedeflerinin genç futbolculara tecrübe kazandırmak olduğunu belirterek “bu yılki hedefimiz ilk beş olabilir ilk üç olabilir. Ama esas hedef gençlere tecrübe kazandırarak ilerleyen yıllarda zirveyi zorlamak” dedi.

Bir yabancı istiyoruz
Yabancı transfer konusunda Yannick’in ülkeye geldiğini belirten Hasan Burgaç forvet mevkisine bir yabancı almak için Taeisimli 18 yaşındaki Nijerya’lı futbolcuyu şu anda denemeye aldığını ve yapılacak hazırlık maçlarında performansını değerlendireceğpini kaydetti.

Saha sıkıntımız yok
Cihangir sahasının ekiminin yapıldığını ve ligin ikinci veya üçüncü haftasına hazır olacağını belirterek antrenman sahasının zemininin çok iyi olduğunu ve çalışmalarını burada yaptıklarını belirterek saha sıkıntılarının olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474