banner564

Motor Sporlarında Gelişim Semineri

Kuzey Kıbrıs Off-road Derneği tarafından organize edilen “Motor Sporları Gelişim Semineri” yarın yapılıyor

Motor Sporlarında Gelişim Semineri
banner598
Kuzey Kıbrıs Off-road Derneği tarafından organize edilen “Motor Sporları Gelişim Semineri” yarın Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Seminer Salonu’nda yapılıyor. 
İki gün sürecek seminerde ilk gün Off-road ağırlıklı bilgiler verilecek, ikinci gün ise tüm otomobil sporları üzerine bilgiler aktarılacak.

Eğitmenler 
İlk günkü seminerde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Offroad’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Burç, Offroad ağırlıklı, offroadcuları bilgilendirecek. Seminer saat 18.00’de başlayacak, 21.00’de sona erecek.
İkinci günkü seminerde ise Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hürkal Özer, tüm otomobil sporları yarış kuralları, tüzükleri ve yönetmelikleri hakkında bilgileri aktaracak. 9 Mayıs Cumartesi günkü seminer saat 14.00’de başlayacak, saat 17.00’de tamamlanacak.

Kofalı: “Eğitim şart”
Konu ile ilgili açıklama yapan Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği Başkanı Hakan Kofalı, bu seminerin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Kofalı konuşmasına devam ile özellikle federasyona doğru adımlar atılırken, tüm motor sporlarının genelini ilgilendiren bu eğitim seminerinin önemine dikkat çekti. Kofalı, tüm motor sporları tutkunlarını bu iki günlük seminere davet etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473