banner564

MTG Koral Bozkurt’la devam edecek

Mağusa Türk Gücü Olağan Genel Kurulu’nda Koral Bozkurt yeniden başkanlığa getirildi

MTG Koral Bozkurt’la devam edecek
banner598

 Süleyman REBGE

K-Pet Süper Lig ve Kıbrıs kupası şampiyonu Mağusa Türk Gücü dün gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Koral Bozkurt üyelerden onay olarak başkanlığa devam dedi. 

Mali ve faaliyet raporu aklandı
Mevcut başkan Koral Bozkurt’un tek başına aday  olduğu genel Kurulda Mağusa Türk Gücü’nün Mart 2018’den Mayıs 2019’a toplam gelirinin 6,238,928 olduğu açıklanırken  giderinin ise 8,144,687 olduğu açıklandı. Koral Bozkurt ve şirkeninin kulübe yaklaşık  4 Trilyona yakın para kulübe aktarıldığıda belirtildi. Göreve gelirken 5 senede 4 şampiyonluk hedeflerini söyleyen Bozkurt bu yıl aldıkları başarı ile bu yolda iyi bir adım attıklarını söyledi.

Hedef sürdürülebilir mali yapı
Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt göreve geldiği ilk günden beri vurguladığı kulübün sürdürebilir kendi ayakları üzerinde durabilmesi için çalıştıklarını ve yeni projeler için adım atacaklarını söyledi. Koral Bozkurt kurulacak olan Kalkınma komitesi ile Mağusa Türk Gücü’nün kendi ayakları altında durabilecek bir yapıyı oluşturacaklarını söyledi. Kalkınma komitesinde ise şu isimler yer alıyor, Ahmet Sevinç, Akil Ağaoğlu, Mehmet Bayram, Mustafa Genç, Oktay Kayalp, Ozan Dağlı, Tanyel Bayraktaroğlu ve Ali Alnar.

Yönetim Kurulu açıklandı
Koral Bozkurt genel kurulda yönetim kurulunuda açıklarken yönetimde şu isimler yer aldı:  Ahmet Midem, Ahmet Uçanok, Atilla Süren, Çağrı Aktuğ, Sadrettin Tuğcu, Mustafa Kalfaoğlu, Enver Karakaya, Fatih Özarman,Fehmi Altunç, Fırat Özatilla, Gürcan Erdoğan, Gürkan Önalt, Hüseyin Bayramoğu, İbrahim Köroğlu, İsmail Özyurt, Kemal Mahirel, Mehmet Özyürek, Mehmet Sabancı, Mustafa Köse, Onursal Bozkurt, Orhan Kansu ,Özder Fidaner, Taşkın Ağaoğlu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473