banner564

MTG’den hakemlere yaylım ateşi

Hafta sonu oynanan Gençler Birliği maçında alehine kararlar verildiğini savunan MTG yönetimi basın toplantısı düzenledi

MTG’den hakemlere yaylım ateşi
banner598
Süleyman REBGE
MTG Başkanı Şükrü Şemmedi düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz hafta sonu kaybedilen Gençler Birliği maçının hakemi Serkan Durmaz’ı sert bir dille eleştirdi. Karşılaşmanın hakeminin kasıtlı olarak alehlerine kararlar verdiğini söyleyen Şemmedi, herşeye rağmen şampiyon olacaklarını söyledi.

Şükrü Şemmedi “Önümüzü kesmeye çalışıyorlar”
MTG Başkanı Şükrü Şemmedi, dün kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, video görüntüleri ile hakemin vermiş olduğu kararları eleştirirken “Önümüzü kesmeye çalışıyorlar, 8 haftadır kendi sahasımızda kazanan takımımızın serisini bozmaya ve bu hafta içi oynanacak olan Çetinkaya maçında kurulu olan takımımızı bozmaya çalışıyorlar” dedi. Video görüntülerini göstererek basına  düşüncelerini aktaran Şemmedi, kendi takımının lehine olan kararları hakemin gördüğü ve çalmadığını söylerken penaltı olmayan pozisyonlarda ve kırmızı kartlarda kasıtlı bir şekilde yanlış kararlar verdiğini söyledi.

“Bu hakem artık maç yönetmemeli”
Takımının emeklerine yazık olduğunu söyleyen Şemmedi “Bu takımın önünü kesmeye çalışıyorlar eğer kimse kesmeye çalışmıyorsa bu hakem artık maç yönetmemeli diyerek, futbol federasyonuna seslendi. Karşılaşmanın hakemi Serkan Durmaz’ın kalecileri Türkkan’ı kasıtlı bir şekilde oyundan attığını yan hakemin bile pozisyonun penaltı olmadığı orta hakeme söylemesine rağmen kararından vazgeçmediğini belirtti. Son olarak kendilerine destek veren tarafsız spor yazarlarına teşekkür eden Şükrü Şemmedi her şeyin açık ve net belli olduğu bir maçta halen daha MTG’nin haklılığını söylemeyen  spor yazarlarını da kınadı.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473