banner564

Türkiye’nin gücünü gösterin

Gerekirse Kandil'e gidin orayı taş üstünde taş bırakmayacak derecede yakın” diyen Bahçeli Davutoğlu’na çağrı yaptı

Türkiye’nin gücünü gösterin
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslenerek "Sayın Davutoğlu, gerekirse Kandil'e gidin, gerekirse orayı taş üstünde taş bırakmayacak derecede yakın; gerekirse de Suriye'nin kuzeyine yıldırım gibi saplanın. YPG'ye top atışlarını durdurun diyen, PYD'yi müttefikliğe terfi ettiren ABD'ye aldırmadan, Rusya'nın provokasyonlarına takılmadan Türkiye'nin gücünü dosta da düşmana da gösterin. Müdafaamız için PKK/PYD'nin bulunduğu, nifak saçtığı her yeri tertemiz yapın ve bu aziz milleti terör illetinden kurtarın" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli 25-26 Şubat 1992'de meydana gelen Hocalı katliamının yıl dönümü olduğunu anımsatarak bu katliamı Türk milletinin asla affetmeyeceğini ve unutturmayacağını bildirdi. Türkiye'nin milli güvenliğinin zedelendiğini belirten Devlet Bahçeli, gidişatın önüne geçilmediği taktirde ülkenin milli birlik ruh ve iradesinin paramparça olabileceğini söyledi. 

"Başkent Ankara teröristlerin yeni eylem sahasıdır"
Türkiye'nin baştan aşağı terörün kıskacında olduğunu vurgulayan Devlet Bahçeli geçtiğimiz 17 Şubat Çarşamba günü Ankara'da meydana gelen patlamayı anımsattı. Patlamayla Devlet Mahallesinin adeta ateşe verildiğini, 28 kişinin şehit olduğunu kaydeden Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü: "20 Temmuz'dan bu tarafa verdiğimiz şehit sayısı 356'ya çıkmıştır. Yalnızca 1 Ocak 2016'tan 21 Şubat tarihine kadar 121 vatan evladı şehit düşmüştür. Yine aynı tarihler arasında hayatını kaybeden sivil vatandaş sayısı ise 200'ü aşmıştır. Türkiye sanki savaştadır. Bu nasıl bir devlet yönetimidir? Bu nasıl bir istikrar, bu nasıl bir uyuşma halidir? Anlaşılan başkent Ankara bedenlerine bomba saran teröristlerin ve arkalarında duran şer güçlerin yeni eylem sahasıdır."

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474