banner564

Akpınar: Bu çağrı bizleri onurlandırdı

Balıkesir’den gelen heyet, GAÜ’nün Susurlukta kampüs açmasına yönelik talepte bulundu

 Akpınar: Bu çağrı  bizleri onurlandırdı
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAU) Türkiye’nin Balıkesir iline bağlı Susurluk ilçesinde kampüs açmasıyla ilgili toplantı yapıldı.
GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Susurluk’tan gelen heyetle görüşen GAU Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, yaptığı açıklamada, “Türkiye’den gelen Susurluk heyeti ile çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanı’nın desteğiyle, Susurluk Belediye Başkanı, Susurluk Kaymakamı, Ticaret Odası Başkanı, Sanayi Odası Başkanı, Borsalar Birliği Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Başkanı, CHP İl Başkanı ve MHP il Başkanı Girne Amerikan Üniversitesi’nin muhtemel kampüsünün Türkiye’de açılması yönünde destek ve çağrı yapmak üzere bizleri onurlandırdılar” dedi.
Susurluk heyetine bu anlamlı ziyaret nedeniyle Girne Amerikan Üniversitesi adına teşekkür eden Akpınar şöyle dedi:
“Değerli konuklarımızın ‘Girne Amerikan Üniversitesi ile kardeş olmaya geldik. GAÜ bir Dünya Markası, tüm imkanlarımızla her türlü desteği vermeye hazırız’ şeklindeki güzel sözleri sebebiyle Belediye Başkanımız ve Kaymakamımıza içtenlikle teşekkür ediyorum, Girne Amerikan Üniversitesi, sınırları, zaman, mevhum ve mekanla oluşmayan ileri düşünce ve vizyonu sayesinde bu davete memnuniyetle icabet edecektir. Dünya üzerindeki açılımımıza devam ediyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473