banner564

Neşe: Lige renk katacağız

Yeni sezonda sıkıntı çekmeyeceklerini belirten Binatlı başkanı, kolları erken sıvadıklarını belirtti

Neşe: Lige renk katacağız
banner598

Beyzade ÜNALMIŞ

Geride kalan sezonda Süper Lig’de sıkıntılı süreç yaşayan Binatlı, yeni sezonda keyifli bir süreç hedefliyor. Binatlı kulüp başkanı Orsel Neşe sezon öncesi yaptığı değerlendirmede ligde sıkıntı yaşamamak için kolları erken sıvadıklarını söyledi.

Yerli transfer sürüyor
Binatlı kulüp başkanı Orsel Neşe yaptığı değerlendirmede yerli transfer konusunda kolları erken sıvadıklarını bu bağlamda ise takıma teknik heyetin raporu doğrultusunda önemli isimleri dahil ettiklerini söyledi. Takıma yapılan takviyeler sonrası akıllarında ve hedeflerinde bir ismin kaldığını bu ismi ise kısa süre sonra aralarına katacaklarını belirtti. Geçen yılki tablo ve görüntüden yeni sezonda uzak kalmak istediklerini belirten Neşe bu nedenle çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Yabancı konusunda şanslıyız
Yerli transferde doğru işler yapacaklarına olan inancını belirten Neşe yabancı transfer konusunda ise şanslı kulüplerden bir tanesi olduklarını söyledi. Ellerinde bulunan yabancı oyuncuların belli olduğunu hatırlatan Orsel Neşe bu bağlamda sezon öncesi özellikle yabancı oyuncu belirleme adına teknik heyetin işinin zor olduğunu söyledi. Genelde yerli transfer konusunda nokta atışı yapmaya çalıştıklarını belirten Neşe, bu konuda ise iyi işler yaptıklarını aktardı. Binatlı takımı olarak en büyük hedeflerinin yeni sezonda sıkıntıya düşmeden keyifli bir sezon geçirmek olduğunu söyleyen Neşe, bu bağlamda çalışmalara devam ettiklerini aktardı.

Dengeli bir lig olsun
Şu an ki sürece bakıldığında ligin yeni sezonda dengeli geçeceğine inandığını aktaran Binatlı kulüp Başkanı Neşe, geride kalan sezonda yaşanan kopmanın bu yıl olmayacağını söyledi. Böyle olması durumunda ligin daha keyifli olacağını söyleyen Neşe, Binatlı olarak lige renk veren bir takım olma adına yeni sezona hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474