banner564

Karpaz Gate Marina Yelken Kulübü açıldı

Karpaz yarımadasının 5 Altın Çıpa ödülllü lüks marinasında, Karpaz Gate Marina Yelken Kulübü’nün açılışı, geçen Cuma günü özel bir tanıtım toplantısı ile gerçekleştirildi.

Karpaz Gate Marina Yelken Kulübü açıldı
banner598
Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Efe Karahan Şahin, Karpaz Gate Marina Yelken Kulübü’nün büyük emekler sonucunda kurulmuş olduğunu belirtti ve bundan büyük mutluluk ve onur duyduklarını ifade etti. Şahin, “Birçoğumuz denizciliğe yelken kulüpleri ile başladık. Marinamızda da kulübümüzün açılmış olmasından bu sebeple de mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzün kurulmasının esas amaçları arasında Karpaz bölgesi halkına denizciliği ve yelkeni sevdirmek yer almaktadır. Karpaz Gate Marina, bugüne dek özellikle Karpaz bölgesine yönelik olarak sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket etmiş ve bundan sonra da aynı anlayış ile yoluna devam edecektir” dedi.
Karpaz Gate Marina Yelken Kulübü’nün, özellikle bölge halkına denizciliği ve yekleni sevdirmek amacıyla düzenleyeceği eğitimler ilk olarak 8-15 yaş arası çocuklara yönelik olacak ve Optimist eğitim teknesi ile 2 grup halinde yaz ayları boyunca devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474