banner564

Nurel: Anlaşmada sorun yoktu

Merit Alsancak Yeşilova Başkanı, Remzi’nin transferiyle ilgili önemli açıklamada bulundu

Nurel: Anlaşmada sorun yoktu
banner598
Transferi yılan hikâyesine dönen Remzi Betmezoğlu ile ilgili Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel spor servisine çarpıcı açıklamalar yaptı.
Tosunoğlu’ndan Fahri Altınör’e kadar çarpıcı açıklamalar yapan Redif Nurel “Para konusunda herhangi bir sorun yoktu. Sayın Tosunoğlu tek çeki bile kabul etmedi. Nakit istedi. Hafta sonu olduğu için para işi hafta arasına kaldı. Çarşambaya anlaştık” dedi. 

Sertoğlu da şahit
Nurel anlaşma ortamında Federasyon Başkanının da bulunduğunu belirterek “Birbirimize söz verdik. Benim adım Redif Nurel. Bu günüme kadar sözümle adam oldum öyle de devam edeceğim. Pazartesi nakit parayı götürecem. Sayın Tosunoğlu da sözünde durursa bu iş biter. Sayın Tosunoglu’nun da sözünden döneceğine inanmıyorum” dedi.

Altınör vazgeçtim dedi
“Diğer taraftan Ocak başkanı Sayın Fahri Altınör'le perşembe günü bu konuyu konuştum ve bana Remzi’den vazgeçtiğini o parayı ödemeyeceğini söyledi” diyen Nurel “O almayı düşünüyorum deseydi ben bu transferin üstüne gitmeyecektim. Ama Remzi’yi çok sevdiğim için ve Kaymaklı’da mutsuz olduğunu bildiğim için bu transferi yaptım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474