banner564

Ocak keyifli

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Girne temsilcisi Türk Ocağı yabancı oyuncuları netleştirmek istiyor

Ocak keyifli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
26 Haziran’da başladığı yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Türk Ocağı’nda keyifler yerinde. Teknik Direktör Mehmet Bolkan hazırlık süreciyle ilgili olarak verdiği demeçte çalışmaların aralıksız sürdüğünü, teknik taktik çalışmalarına henüz geçmediklerini, 16 Ağustos’ta başlayacak olan yurtdışı kampı öncesi yabancı oyuncularını belirleyeceklerini ifade etti.

Yerli transferi kapattık
Hasan Yaşınses ve kaleci Mehmet Özeralp transferleri sonrası yerli transferi noktaladıklarını aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, iyi olan kadroyu bu isimlerle takviye ettiklerini, artık tüm planlamalarının yabancı oyuncular üzerinde olduğunu söyledi.

3 yabancı tercihini iyi kullanmak istiyoruz
3 yabancı tercihini iyi kullanmak istediklerini aktaran Bolkan, 16 Ağustos tarihinde başlayacak olan Ankara Kızılcıhamam kampı öncesi yabancı oyuncularını belirleyip kampa tam bir bütün halinde gideceklerini ifade etti. 26 Haziran itibariyle başladıkları sezon öncesi çalışmalarının son derece iyi ve verimli geçtiğini de aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, geçen yıl sezonu iyi yerde bitirmekle birlikte Kupa ile noktaladıklarını, yeni sezona ise yapacakları iyi hazırlık dönemi sonrası kupa ile girmek istediklerini aktardı.

Malpas kampı yararlı geçti
Malpas Otelde yaptıkları 5 günlük kampın da son derece iyi geçtiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, yurtdışı kampı öncesi çalışmalara hazırlık maçları da dahil olmak üzere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 07:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474