banner564

Vergi Dairesi’nde fark edildi

Muhaceret izni alabilmek için arkadaşının kira sözleşmesine kendi adını yazan Eze, bu uyanıklığının bedelini tutuklanarak ödedi

 Vergi Dairesi’nde fark edildi
banner598
Muhaceret izni alabilmek için arkadaşı adına düzenlenmiş kira sözleşmesine kendi adını yazan ChmeduLuck Eze, bu uyanıklığının bedelini tutuklanarak ödedi.
Zanlı, oturma izni için gerekli olan kira sözleşmesini temin etmek amacıyla sahtekârlığa başvurunca yakayı ele verdi. Arkadaşına ait kira sözleşmesine kendi adını yazan zanlı sahte evrakı Gelir ve Vergi Dairesi'ne verdi. Foyası ortaya çıkan zanlı tespit edilerek gözaltına alındı. Hakkında başlatılan soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, zanlının 7 Ağustos tarihinde saat 09.00 sıralarında bir arkadaşına ait evin kira sözleşmesine kendi adını ekleyerek sahteledikten sonra Lefkoşa'da Gelir ve Vergi Dairesi'nde kiralar bölümüne verdiği belirtildi. Tespit edilerek tutuklanan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı kaydedilerek teminata bağlanması talep edildi. Zanlı mahkeme tarafından yurt dışı çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473