banner564

Ocak sıkı çalışıyor

Bu sezon şampiyonluk hedefleyen sarı siyahlı Girne ekibi çalışmalarına Malpas Hotel’de devam edecek

Ocak sıkı çalışıyor
banner598
Türk Ocağı yeni sezon çalışmalarına teknik direktör Mehmet Bolkan nezaretinde bugün başlayacağı birinci kamp dönemi ile devam ediyor. 

5 günlük kamp bugün başlıyor
Malpas Hotel'de bugün başlayacak kamp 5 gün sürecek. Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanacaklarını belirterek kampı en iyi performansla tamamlamak istediklerini söyledi. 

James salı günü geliyor
Türk Ocağı’nda eski yabancı oyuncu James ile anlaşma sağlandığını açıklayan teknik direktör Mehmet Bolkan James'in salı günü adaya geleceği ve takımın kampına katılacağını açıkladı. 

Yabancılar kampta denenecek
Kamp süresince diğer iki yabancı oyuncu konusunu çözmek isteyen sarı siyahlı ekip bu sürede yabancı oyuncu deneyerek kararını verecek.  Mehmet Bolkan bu süre zarfında yabancı oyuncuları da belirlemek istediklerini ve yurtdışı kampına kadar kadroyu kurmak istediklerini kaydetti.

Yurt dışı kampı Kızılcahamam’da
Türk Ocağı birinci hazırlık dönemi sonrasında 16 Ağustos’a kadar ülkede hazırlıklarını sürdürecek. Türk Ocağı 16 Ağustos tarihinde Ankara Kızılcahamam’da bir haftalık yurt dışı kampına gidecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474