banner564

Ocak’ta yüzler gülüyor

Önceki akşam alınan Mağusa Türk Gücü galibiyeti sonrasında Türk Ocağı rahat bir nefes aldı

Ocak’ta yüzler gülüyor
banner598
Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü karşısında galip gelen Türk Ocağı’nda yüzler gülüyor. Teknik Direktör Mehmet Bolkan, çok mutlu olduklarını, MTG’nin geçen senenin şampiyonu bir takım olduğunu onları yenmenin son derece önemli olduğunu söyledi.  

Üç maçlık zor seri
Zor bir viraja girdiklerini söyleyen Bolkan,  MTG maçından kayıpsız geçtiklerini bundan sonraki süreçte Küçük Kaymaklı, Lefke ve GAÜ Çetinkaya maçlarına çıkacaklarını ve bu maçların da zorluk derecesinin son derece yüksek olduğunu söyledi.

Taraftara teşekkür
Mağusa Türk Gücü maçının geride kaldığını söyleyen tecrübeli teknik adam pazar günü Küçük Kaymaklı ile oynayacakları maça 5 antrenmanla hazırlanacaklarını kaydetti. Futbolcuların motivasyonundan son derece memnun olduklarını da söyleyen Mehmet Bolkan, önceki akşam oynadıkları MTG maçında takımını destekleyen taraftara teşekkür etti.

Kaymaklı’dan puan alacağız
Mustafa Ercan’ın sakatlığının devam ettiğini, Küçük Kaymaklı maçına yetiştirmek için çalıştıklarını da söyleyen Bolkan, Küçük Kaymaklı maçına puan veya puanlar için çıkacaklarının altını çizdi. Amaçlarının ilk devreyi en iyi noktada tamamlamak olduğunu da söyleyen Bolkan, bunu başarabilecek güçte olduklarını da söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 06:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473