banner564

O’da huzursuz

MTG’de Takımın teknik direktörlüğü için anlaşan Kırata Kasapoğlu kulüpteki karışıklık nedeniyle sezonu açamadı

O’da huzursuz
banner598

Süper Lig takımlarından Mağusa Türk Gücü’nde futbolcularla yönetim arasında henüz çözülemeyen sorunlar takımın teknik direktörü olarak anlaşmaya varılan Kırata Kasapoğlu’nu da sıkıntıya sokuyor.

Mağusa Türk Gücü’nde futbolcularla çözülmeyen sorunlardan dolayı takımın teknik direktörlüğü için anlaşmaya varılan Kırata Kasapoğlu’nun sezonu açamamasına neden oldu.
Kasapoğlu futbolcularla görüştüğünü ancak antrenmanlara başlamak için futbolcuları ikna edemediğini söyledi.

Yeni yönetim benimle çalışmayabilir
Kasapoğlu kendisinin sadece prensipte anlaşma yaptığını ve herhangi bir sözleşme imzalamadığını belirterek yeni seçilecek yönetimin kendisiyle çalışmak istemeyecek olmasının doğal bir durum olduğunu kaydetti.

Her şeyin netleşmesi lazım
Kırata Kasapoğlu kulübün genel kurulunun gerçekleşmemesinin futbolcularla olan sorunların çözülemesini zorlaştığını belirterek “mevcut yönetim devam edecekse bir an önce genel kurulu gerçekleştirip herşeyi netleştirmesi gerekir” dedi.


Eski başkanlar sahip çıkmalı
Kırata Kasapoğlu Mağusa Türk Gücü’nün köklü bir kulüp olduğunu belirterek bu duruma düşmesinin kabul edilebilir olmadığını belirterek “eski başkanlar bir an önce bu kulübe sahip çıkması lazım. Teknik direktör ben olurum başkası olur farketmez ama bu kulübün artık düze çıkması gerekir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473