banner564

Ödüller sahibini buldu

KTSYD Omaç Başat Halı Saha Turnuvası önceki akşam oynanan final maçıyla tamamlandı

Ödüller sahibini buldu
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından organize edilen ve Türk Bankası’nın ana sponsorluğunu üstlendiği KTSYD Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı. 
Göçmenköy Halı Sahası’nda organize edilen turnuvada geçtiğimiz akşam ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. 
Yarı final maçlarını mağlubiyetlerle tamamlayan iki ekip, Yenidüzen Gazetesi ve Diyalog Medya Grubu’nun karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf 4-0’lık skorla Yenidüzen Gazetesi oldu. Bu sonucun ardından Yenidüzen Gazetesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
Üçünülük maçının ardından yarı final maçlarını galibiyetlerle tamamlayan iki ekip BRT ve Havadis Gazetesi final maçında şampiyonluk için mücadele etti. Karşılaşmayı 6-2’lik skorla kazanan Havadis Gazetesi, turnuvanın şampiyonu oldu.

Ödül töreni
Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül törenine Omaç Başat’ın oğlu Arkın Başat, turnuvanın sponsoru Türk Bankası’nın Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı, Cumhurbaşkanlığı Gençlik ve Spor Danışmanı Salih Işık katıldı. Turnuvada üçüncü gelen Yenidüzen Gazetesi’ne kupasını KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu takdim etti. Turnuva ikincisi BRT’ye kupasını Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu verirken, şampiyon Havadis Gazetesi kupasını KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu ve Arkın Başat’ın elinden aldı. Turnuvaya her yıl katkı koyan Türk Bankası’na ayrıca bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Gol Kralı Osman Dinler
Toplam 6 takımın mücadele ettiği KTSYD Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nın Gol Kralı da belli oldu. Turnuvayı ikincilikle tamamlayan BRT’de forma giyen Osman Dinler kaydettiği 14 golle turnuvanın Gol Kralı ünvanını aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474