banner564

Karadağ’da zor Cumartesi

Lefke – Değirmenlik maçı öncesi iki takımın teknik adamları bir birlerine başarı dileğinde bulundu

Karadağ’da zor Cumartesi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Ligin beşinci haftası geride kalırken, gözler altıncı haftada oynanacak olan maçlara çevrildi. Bu bağlamda Cumartesi Lefke 16 Ağustos stadında oynanacak olan Lefke – Değirmenlik maçı öncesi iki takımın Teknik Adamları maç öncesi bir birlerine başarı dileğinde bulundu. İki teknik adamında kazanmak istediği maç öncesi en büyük temennileri ise iyi futbol ve hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olması yönünde.

Muharrem Mertdin: Daha iyi noktadayız
Değirmenlik Teknik Direktörü Muharrem Mertdin Lefke deplasmanı öncesi yaptığı değerlendirmede, geride kalan iki haftaya göre öz güven anlamında daha iyi noktada olduklarını vurguladı. Lefke’nin Batı’nın zor deplasmanlarından en önemlisi olduğunu belirtirken, saha içerisinde iyi organize olan ve disiplinli bir takım konumunda olduklarını aktardı. Son haftalarda oynadıkları futbol sonrası daha iyi noktaya geldiklerini belirten Değirmenlik Teknik Direktörü Muharrem Mertdin, takım savunması anlamında ise iyi yol aldıklarının altını çizdi.

Puan yada puanlar
Her maça olduğu gibi Lefke deplasmanına da yine kaybetmemek için gideceklerini aktaran Muharrem Mertdin, doksan dakikanın sonunda puan ya da puanlar almak için mücadele edeceklerini belirtti.  İlerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını da belirten Mertdin, oyuncularının her geçen hafta maç kazanmaları halinde öz güven anlamında daha iyi olacaklarını vurguladı. Lefke deplasmanı öncesi takımda Michalis’in 4 sarı kartlı olduğunu belirten Mertdin, Haşim’in ise sakatlığının bulunduğunu son durumunun maç günü netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Bülent Aytaç: Hedef seriyi sürdürmek
Son iki haftayı galibiyetle kapatmaları yanında kendi sahalarında olan yenilmezlik serisinin devam etmesi gerektiğini belirten Bülent Aytaç, Değirmenlik maçında bunu gerçekleştirmek için mücadele edeceklerini aktardı. Değirmenlik takımında yaşanan Teknik Adam değişikliği sonrası gözle görülür bir değişikliğin olduğunu belirten Bülent Aytaç, geçen hafta Doğan Türk Birliği karşısında aldıkları galibiyetinde bunun bir göstergesi olduğunu belirtti. Ligin ilk haftasında kaybettikleri Bağcıl maçının telafisi olarak bu haftaki Değirmenlik maçının ayrı bir fırsat olduğunu aktaran Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, takımının bunu bu hafta itibariyle  yapacak konumda olduğunu hatırlattı.

Eksiğimiz sadece Aziz
Değirmenlik maçı öncesi takımda tek eksiğin Aziz olduğunu belirten Bülent Aytaç, Burak Koçar’ın da iyi bir hafta arası geçirdiğini ve Değirmenlik maç kadrosunda yer bulacağını hatırlattı. Ligin her geçen hafta daha zor hale geldiğini de belirten Bülent Aytaç, Değirmenlik maçını kazanarak iyi bir noktaya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473