banner564

Olması gereken bu

Değirmenlik Belediyesi Sadık Cemil Stadyumu’na bir yıl sonra bakım yapıldı

Olması gereken bu
banner598
Değirmenlik Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yeniden sentetik çim saha olarak düzenlediği "Değirmenlik Belediyesi Sadık Cemil Stadyumu’na bakım yapılıyor. 
Anlaşmalı firma Sedaş İnşaat Şti. Ltd. tarafından, 1 yıl sonra sahaya tekrar bakım yapılıyor. Saha yapılan bakımın ardından yeniden FIFA müfettişinin denetiminden geçecek. 

Çelebi: Yılda bir bakım gerekiyor
Sedaş İnşaat Şti. Ltd. Direktörü Ahmet Çelebi, yaptığı açıklamada; “FIFA Recommended Star 2” belgeli sahaların belgelerinin geçerliliğinin bir yıl olduğunu, bir yıldan sonra bu sahaların yeniden denetlendiğini, bu bağlamda sahaya yeniden 10 ton yeşil granür atıldığını ve sahanın fırçalaması ile bakımının yapıldığını belirtti. Ahmet Çelebi, büyük paralar harcanarak yapılan bu sahanın bakımının da düzenli olarak yapılması gerektiğini, aksi takdirde sahanın yıpranacağını kaydetti. 

Işısal: Düzenli olarak bakımı yapılacak
Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal ise açıklamasında, bir yıl önce, toplamda 
1 milyon 265 bin TL’ye tamamlanan Değirmenlik Sadık Cemil Stadyumu’nun bakımının yapılmasının çok önemli olduğunu, sahanın bakımdan sonra yeniden FIFA müfettişleri tarafından denetleneceğini ifade etti.
Işısal, Değirmenlik Belediyesi olarak düzenli olarak sahanın bakımını yapacaklarını söylerken, sahayı kullanan vatandaşların da sahayı kaliteli kullanmaları gerektiğini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473