banner564

Önemli isimler katılacak

Merit Lefkoşa Hotel sponsorluğunda yapılacak açık tenis turnuvasında 20 bin liralık para öçdülü de verilecek

Önemli isimler katılacak
banner598
Lefkoşa Şehir Kulübü tarafından organize edilen ve Lefkoşa Merit Hotel sponsorluğunda yapılacak olan Merit Lefkoşa Open 2014 tenis turnuvası 13-25 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Turnuva 6 kategoride yapılacak.
Lefkolşa Şehir Kulübü kortlarında gerçekleştirilecek turnuvad 14 yaş üzeri tüm sporcular yarışabilecek. Tek  erkekler ve tek bayanlar çift erkekler çift bayanlar ve +35 yaş tek veteranlar ve +35 yaş çift veteranlar kategorilerinde yapılacak.

Para ve çeşitli sürpriz hediyeler verilecek
Turnuvada tek erkekler ve tek bayanlar kategorilerinde yarışacak sporculara 20 bin lira toplam para ödülü de dağıtılacak. Turnuvada dereceye girenlere ayrıca Merit Lefkoşa Hotel tarafından çeşitli hediyeler de verilecek.

Yarışmaya özel içecek yapılacak
Lefkoşa Merit Hotel aşçıları tarafından yarışmaya özel içecek hazırlanarak hem sporculara hemde izleyenlere ikram edilecek. Hazırlanacak içeceğin birçok meyvenin karışımından oluşacak özel bir içecek olacağı ve sadece turnuva için özel olarak hazırlanacağı vurgulandı.

Kura çekimi 13 Ekimde yapılacak
Geleneksel hale getirilecek olan turnuvada kura çekiminin ise 13 Ekim Cumartesi günü yapılacağı açıklandı. Kura çekiminin Lefkoşa Şehir Kulübü kortlarında yapılacağı da belirtildi.

Türkiyeden önemli isimler de gelecek
Turnuva için hazırlıklar devam ederken Türkiye’nin önemli tenisçilerinin de turnuvaya katılarak gösteri maçı yapmaları için de girişimler yapılıyor.

Basın toplantısı yapılacak
Konuyla ilgili olarak Merit Lefkoşa Hotel’den yapılan açıklamada bayram sonrasında yapılacak olan turnuvayla ilgili basın toplantısı düzenleneceği ve turnuvaya ilişkin birçok detayın basın toplantısında spor yazarlarına aktarılacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474