banner564

Oraloğlu: İstedik ve aldık

Mağusa Türk Gücü’nde Çetinkaya maçında alınan galibiyet sonrası moraller yerinde

Oraloğlu: İstedik ve aldık
banner598
Hamit SAKALLI

GAÜ Çetinkaya’yı deplasmanda farklı bir şekilde mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturan MTG teknik direktörü Ali Oraloğlu yaptığı açıklamalarda daha çok isteyen tarafın kendileri olduğunu ve istediklerini de aldıklarını ifade etti.

Oyundan memnunum
Ali Oraloğlu açıklamalarında MTG’nin ortaya koyduğu futboldan oldukça memnun olduğunu söyledi. Çetinkaya karşılaşmasında isteyen, mücadele eden ve inanan  bir takım gördüğünü  ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ali Oraloğlu, bu olumlu havayı ilerleyen haftalarda da yansıtmak istediklerini ifade etti.

Şampiyonluktan bahsetmek için erken
Ali Oraloğlu bu sezon ligde üst sıraları kovalayan takım sayısının çok olduğunu ve ligdeki pozisyonların her an değişebileceğini söylerken, şampiyonluktan bahsetmek için henüz çok erken olduğunu vurguladı. MTG olarak mücadelelere hafta hafta hazırlandıklarını ve artık önlerindeki kritik DTB karşılaşmasına konsantre olup bu deplasmandan da puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini ifade etti.

Yasin belli değil
GAÜ Çetinkaya karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Yasin’in tedavi için İstanbul’da bulunduğunu ve bu akşam sonuçlarıyla birlikte adaya döneceğini belirten Ali Oraloğlu, Yasin’in DTB maçında oynayıp oynamayacağının ise maç günü belli olacağını ifade etti.


Fotoğraflar: Süleyman REBGE

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473