banner564

Ozanköy’de hareket vakti

Yeni sezonda hata yapmak istemeyen Birinci ligin Girne temsilcisinde hazırlıklar başlıyor

Ozanköy’de hareket vakti
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezonda yeni formatı ile Birinci ligde mücadele edecek olan Ozanköy’de, sezona yönelik hazırlık süreci salon çalışmaları ile başlarken, transferde gelinen süreç yanında hedefi de aktaran Antrenör Seran Kaşif, yeni sezonda hata yapmak ve sıkıntı yaşamak istemediklerini aktardı. Şu ana kadar 4 transfer yaptıklarını belirten Kaşif, mevcut kadronun ise inanılmaz karakterli isimlerden oluştuğunu ve kadroyu fazla bozmadan yeni sezonda bu isimlerle yeniden olacağını kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Açılış tarihi 15 Ağustos
Birçok oyuncu grubunun ferdi olarak salon çalışmalarına başladığını belirten Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, grup olarak ise salon çalışmalarının kısa süre sonra başlayacağını belirtti. İki haftalık bir salon çalışması planladığını aktaran Kaşif sonrasında ise sezon açılışı ile birlikte saha çalışmalarına başlayacaklarını aktardı. Yeni bir format altında farklı bir ligin kendilerini beklediğini belirten Kaşif, zor olmakla birlikte keyif alacakları bir lig beklediklerini aktardı. Ligin Ekim ayında başlayacak olmasından dolayı belki hazırlık maçlarında bir takım sıkıntılar olacağını belirten Seran Kaşif, bunun dışında ise uzun süreci iyi değerlendireceklerini söyledi.

Takviye devam edecek
Karakter ve kaliteli mevcut kadroya şuana kadar 4 isim dahil ettiklerini belirten Seran Kaşif, bunun yanında ise iki oyuncunun yönetim tarafında satış listesine konulduğunu söyledi. Mehmet Kanat, Arda, Ahmet Cılbak ve Hüseyin Haşimoğlu’nun yeni sezonda aralarında olacağını belirten Ozanköy antrenörü Kaşif, yönetim kurulu tarafından ise Cemil Şenkahraman ve Nedim Biçen’in satış listesine konulduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474