banner564

Ozanköy’den sanatsal atak

Ozanköy Spor Kulübü’nün Ersan Kaşif başkanlığındaki yönetim kurulu, alkışlanacak bir karara imza atarak, spor kulübünün içerisinde tiyatro kolu oluşturdu. Tiyatro grubunun ismi ise Ozanköy Sevgi Tiyatrosu (OSETSU) olarak isimlendirildi.

Ozanköy’den sanatsal atak
banner598
Ozanköy başkanı Ersan Kaşif, ve tiyatro kolu sorumlusu Güler Şen ve Ozanköylü tiyatrocu Nafia Murabık ile birlikte Lefkoşa Califorian Restoran’da bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına, KTSYD başkanı Ogün Genç Kaçmaz, spor yazarları ve Ozanköy Sevgi Tiyatrosu (OSETSU) tiyatrocuları da katıldı.
Ozanköy Spor Kulübü başkanı Ersan Kaşif, basın toplantısında şu açıklamaları yaptı:
“Ozanköy Spor Kulübü’nde göreve geldiğimizde önümüzde projelerimiz vardı. Bu projeleri yavaş yavaş gerçekleştirmeye başladık. Tesislerimizi şu anda iyi konuma getirdik. Soyunma odası eksikliğini de tamamlayarak, tesis projemizi tamamlayacağız. 
27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde kulübümüzün tiyatro kolunu faaliyete koyup, bunun tanıtımını yaptık.  Yılların tiyatrocusu Güler Şen’in başkanlığında oluşturulan Ozanköy Sevgi Tiyatrosu bünyesindeki gençlerimiz, tamamen bölgemizdendir.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474