banner564

“Özel” tenisçiler karşılaştı

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü öğrencileri ile Algım Özel Eğitim Merkezi öğrencileri maç yaptı

“Özel” tenisçiler karşılaştı
banner598
Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi olarak Lefkoşa’da faaliyet gösteren Algım Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ile tenis oynadı.
Belediyeye ait tenis tesisinde dün saat 10.00’da yapılan etkinlikte, merkezin öğrencileri tenis eğitmenleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak, hem tenis oynama heyecanı yaşadı, hem de eğlenceli saatler geçirdi.
Tenis Kulübü eğitmenleri, Gazimağusa’daki İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi ve Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinden sonra Lefkoşa’daki özel eğitim merkezi öğrencilerine de tenisi sevdirecek ve gelişimlerine katkı koyacak tenis oyunları oynamaya devam edecek.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter burada yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nün sosyal sorumluluk etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldiklerini ve tenis kulübünün başarılarının yanında eğitim amaçlı olarak tenis eğitimi verdiklerini kaydetti. Arter, bu çalışmalardan dolayı eğitmenleri ve kulüp başkanı Cahit Kasapoğlu’nu kutladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473