banner564

Cantürk dönemi sona erdi

Mormenekşe Yönetim Kurulu önceki akşam yaptığı toplantıda teknik direktör ile yolları ayırma kararı aldı

Cantürk dönemi sona erdi
banner598
Süleyman REBGE
Super Lig ekiplerinden Mormenekşe Spor Kulübü bir türlü istediği sonuçları alamayınca önceki akşam yaptığı toplantıda teknik direktör Hüseyin Cantürk’ü görevden aldı. 
Süper Lig’de 15 puan ile son sırada bulunan ve ligde kalma şanslarının bulunmaması üzerine gelecek yılın çalışmlarına erken başlama kararı alan Mormenekşe’de yönetim önceki akşam Hüseyin Cantürkü görev den aldı.

Kadro dışı ve para cezaları da verildi
Bunun yanıda devre arasında Dumlıpınar’dan kiralık olarak transfer edilen Kaleci Oğuzhan süresiz kadro dışı bırakıldı. Disiplinsiz hareketleri dolayısiyle Mehmet Marıklı’ya 500 TL para cezası yanında bir maç, yardımcı hocasının belirleyeceği bir maç da kadro dışı verildi. Bunun yanında genç takım futbolcusu Nurettin Çobanoğlu’na geçtiğimiz hafta Gençlik Gücü karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart ve disiplinsiz hareketlerinden dolayı sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı.

Disiplinsizliğe geçit yok
Külüp Başkanı Sayım Aytürk kararlar sonrasında yaptığı açıklamada Sayın Hüseyin Cantürk’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti Aytürk “futbolda dünyanın her yerinde böyledir. Sezon sonuna kadar takımı yardımcı antrenör Ufuk Fırat’a teslim ettik. Gelecek sezonda deneyimli hoca ile yola devam etmek istiyoruz. Külüp olarak disiplinsiz hareketlere geçit vermeyeceğiz. Önümüzdeki günlerde de bazı futbolculara da araştırmalar sonrasında gerekli cezalar verilecek. Kimsenin ben de dahil Mormenekşe Spor Kulübü’nün üzerinde değil” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474