banner564

Özerem görevde

Küçük Kaymaklı’nın Fırat Canova ile yollarını ayırmasından sonra takım Vehbi Özerem’e emanet edildi

Özerem görevde
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Hafta sonu alınan Yenicami mağlubiyetinden sonra Fırat Canova ile yollarını ayıran K.Kaymaklı yönetimi takımı Vehbi Özerem’e emanet etti. Dün akşam kulüp binasında yönetim ve oyuncularla bir araya gelen Özerem, bu gelişle Kaymaklı’da üçüncü kez Teknik Adamlık yapmış olacak. Vehbi Özerem’in yardımcılığını ise Hakan Sermaye yapacak.

Ali Başman: Bankete düştük
Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Ali Başman spor yazarlarına verdiği demeçte, Yenicami mağlubiyeti sonrası Fırat Hoca ile yolların ayrıldığını, takımı ise bu haftadan itibaren Vehbi Özerem’e emanet ettiklerini belirtti. 

Teşekkür ettik ve dostça ayrıldık
Fırat Hoca’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini ve dostça ayrıldıklarını belirten Ali Başman, şu an itibariyle bankete düştüklerini yoldan çıkmadıklarını, Vehbi Özerem’le birlikte yeniden yola döneceklerini hatırlattı. Küçük Kaymaklı camiasının yönetim, oyuncu ve teknik heyet olarak şu andan itibaren bir yumruk haline geldiğini belirten Başman, bunu herkesin en erken zamanda göreceğinin altını çizdi.

Vehbi Özerem: Hedefe ulaşacağız
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem ise yaptığı açıklamada Kaymaklı’ya üçüncü gelişinin olduğunu, dolayısıyle son derece mutlu olduğunu belirtti. Bu noktaya gelmesinde Kaymaklı camiasının kendi üzerinde çok fazla emeği olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, kendisine güvenenleri utandırmak istemediğini vurguladı. Çok yetenekli ve hırslı oyuncu grubu ile ligi sonuna kadar kovalayacaklarını hatırlatan Özerem, altı puanlık farkı ise büyütmenin yersiz olduğunu sözlerine ekledi.


Fotoğraflar: Mustafa ŞENAL

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474