banner564

Para sıkıntısı yok

MTG Başkanı Şükrü Şemmedi yapılan eleştirilere yanıt vererek problemin olmadığını söyledi

Para sıkıntısı yok
banner598
Süleyman REBGE
Mağusa Türk Gücü Başkanı Şükrü Şemmedi son günlerde hakkında artan eleştirilere ve gündeme dair konular hakkında açıklamalarda bulundu. Şemmedi Mağusa Türk Gücü olarak takımda para sıkıntısı olmadığını ve takımda para sıkıntısı yaşanmadığını söyledi.

 “Tedavi için Londra’ya gittim”
Son günlerde artan spekülasyonların takım içinde huzursuzluk yaratmak amacında olduğunu söyleyen Şemmedi kendisinin takımdan uzaklaşma gibi bir şeyin söz konusu olmadığını sadece oğlunun tedavisi için 1 haftalığına Londra’ya gittiğini söyledi. Şükrü Şemmedi maaşlar konusunda sıkıntı yaşandığı ve yabancı oyuncuların takımda ayrılacağını dedikodularının yalan olduğunu söylerken takımda ödemelerin yapıldığını ve hatta bazı oyuncuların gelecek aylardaki maaşlarını önceden ödediklerini söyledi.

“Kasaya 265 bin TL girdi 270 bin TL çıktı”
Kulübün mali konuları hakkında bilgi veren Şemmedi devre arası oyuncu satışlarından 265 bin TL gelir elde ettiklerini söylerken yeni aldıkları oyuncular ve oyuncuların maaşına da toplam harcanan miktarın 265 bin TL olduğunu söyledi. Şükrü Şemmedi sponsor olan Akol grubun sponsorluktan ayrıldığını ve kendisinin şuanda tek başına kulübü finanse ettiğini söyledi.

“Sezon sonu aday çıkarsa bırakabilirim”
Şükrü Şemmedi istifa edip kaçacak söylentilerine de açıklık getirirken şuanda takımın içinde bulunduğu mevcut durumdan kurtarıp takımı ligde tuttuktan sonra eğer sezon sonu birileri gelip adayım derse gönül rahatlığı ile ayrılabileceğini söyledi. Mağusa Türk Gücü’nün kendisinin ayrılması durumunda zor günler beklediğini söyleyen Şemmedi bu durumun kendisini üzdüğünü ve bu yüzden görevi şuanda bırakmayacağını söyledi. Son olarak Şemmedi hafta sonu oynanacak olan Gençlik Gücü karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve takımda her şeyin yolunda olduğunu söylerken Lefkoşa’ya kazanmaya gideceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474