banner564

Parola şampiyonluk

Bir dönem Süper Lig’de mücadele eden Tatlısu eski günlerine kavuşmak için harıl harıl hazırlanıyor

Parola şampiyonluk
banner598
Hamit SAKALLI
İkinci Lig ekiplerinden Tatlısu yeni sezon hazırlıklarına devam ederken hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Takımdan memnunum
Tatlısu’nun teknik patronu Hüseyin Çağer yaptığı açıklamalarda 25 Temmuz’dan itibaren hazırlanmaya başladıklarını ve takımının şu ana kadar göstermiş olduğu performanstan oldukça memnun olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz sezon oldukça zor günler geçirdikten sonra ligde kalmayı başaran Tatlısu’nun, bu zor geçen sezondan sonra transfer döneminde yaptığı transferlerle takımı güçlendirdiğini ve arzu ettikleri seviyeye ulaşma yolunda önemli adımlar attığını belirten Çağer, bunları sağlayan başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Kadro uyumu sağlanıyor
Hüseyin Çağer yaptıkları hazırlık karşılaşmalarında takımdaki futbolcuların birbirlerini tanımaya başladıklarını ve kadro uyumu konusunda önemli bir yol kat ettiklerini ifade etti. Takımın henüz istediği seviyede olmadığını ancak ligin ilk haftasına kadar istenilen seviyeye ulaşacaklarına vurgu yapan Çağer, antrenmanların artık taktiksel olacağını ve takımın topla daha fazla çalışacağını sözlerine ekledi. Hüseyin Çağer, sezon sonunda ise şampiyon olarak bir üst lige yükseleceklerine olan inancını yineledi.

Turnuvaya katılıyoruz
Hüseyin Çağer, bugün ve yarın K.Kaymaklı’nın düzenlediği turnuvada yer alacaklarını ve bu turnuvada Yenicami ile eşleştiklerini belirtirken, Yenicami karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve takımın eksiklerini görme şansı bulacaklarını ifade etti. Hüseyin Çağer, 12 Eylül’de Esentepe ile bir hazırlık karşılaşması oynayacaklarını ve daha sonra Tatlısu Spor Kulübü'nün düzenlediği Osman Perçin Anı Turnuvası'nda büyük ihtimalle Türk Ocağı ile karşılaşacaklarını ve bu mücadeleden sonra ligi beklemeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474