banner564

PFDK derbiye ceza kesti

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi sonrası iki kulüp arasındaki tartışmalar sürüyor

PFDK derbiye ceza kesti
banner598
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin yankıları sürerken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, maçla ilgili tek dosyayı karara bağlayıp ceza kesti. 
Emenike'nin sahayı terk etmek istediği sırada hakemin kart göstermemesi ve Emre ile Bilic arasında yaşanan tartışmalara siyah beyazlı kulübün yoğun itirazı var. Hatta Beşiktaş Yönetimi, kural hatası yapıldığı gerekçesiyle derbinin tekrarlanmasını ve Emre Belözoğlu'nun da ceza almasını talep etti. Aynı şekilde sarı lacivertliler de Bilic'in yaptıklarından şikâyetçi. Ancak Fenerbahçe Kulübü her hangi bir başvuruda bulunmadı.
   
Tek dosya vardı
Tüm bu tartışmalar ve suçlamalar arasında derbiyle ilgili olarak PFDK'ya ulaşan tek dosya vardı. O dosya da karara bağlandı. Derbi öncesi Lig TV'nin soyunma odasından görüntü almasına izin vermediği gerekçesiyle Fenerbahçe para cezasına çarptırıldı. 
 
PFDK'dan yapılan açıklama şöyle: "Fenerbahçe'nin 22.03.2015 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473